Jdi na obsah Jdi na menu
 


Yettologové zpět ve vlasti!

25. 4. 2015

Členové expedice Po stopách Yettiho se šťastně vrátili do vlasti a ihned po příletu na letiště na ZŠ Bulharská byli doslova rozebráni novináři, kteří je rozvezli do jejich domovů a v současné chvíli probíhají desítky tiskových konferencí. Již brzy přineseme exkluzivní rozhovor s Prof. Kuzněcovem a jeho úspěšné nepálské misi. Pan profesor všem členům dává na sobotu a neděli volno a nástup bude až v pondělí. Sám profesor dorazí až na druhou vyučovací hodinu, protože se musí podrobit kontrolnímu lékařskému vyšetření. V pondělí také proběhne dražba všech zapomenutých věcí, např. v našem skladu máme jedno tričko expedice. Komupak asi chybí?
 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

díky

(Marcela Kvardová, 26. 4. 2015 21:14)

Moc děkujeme všem chovatelům i vychovatelům za vše,mj.za informace, naše dite je poněkud nemluvné.Postrádáme modrou šusťákovku a do školy posíláme tmavomodré tepláky.

Převeliké díky!

(Žaneta Balcarová, 26. 4. 2015 9:42)

Pane Prof. Kuzněcove, touto cestou bych Vám chtěla poděkovat za super propracovaný a napsaný deník. Jako rodič jsem nadšená a máte od nás převeliké díky!!!! Míša nám celý víkend s nadšením vyprávěla zážitky a my díky deníku věděli o čem mluví..... Jinak nám chybí pouze jedna růžová rukavice, což považuji za úspěch ;-) - nic navíc si nedovezla.....
Takže teď hurá zpět do reality....
Jinak pro všechny rodiče, tady je odkaz na stránky od p. vychovatelky Šárky, má tam za týden cca 1500 fotek, takže i Yettiho zahlédnete :-D
https://plus.google.com/photos/102254233013934430662/albums

Mooc děkujeme

(Harčaríková, 25. 4. 2015 23:41)

Všem vedoucím ještě jednou moc děkujeme a zároveň gratulujeme k úspěšně zakončení náročné expedice... Škoda, že některé děti museli odjet domů dříve :-( Že by Terezce?

Poděkování a hlášení "ztráty"

(Marcela Bousková, 25. 4. 2015 20:30)

Mockrát děkuji všem vedoucím expedice za to, jak se věnovali našim dětem. Děti si určitě z expedice přivezly spostu nezapomenutelných zážitků, nových znalostí, dovedností a poznání, co už sami, bez dohledu nás rodičů, zvládnou.
Po kontrole zavazadel jsme zjistili, že postrádáme jedny černé tepláky a jednu modrou teplou ponožku. Nic "cizího" jsme nenalezli.